4 Efektyvus aliejus veido, kurį nežinojo

Aliejus veido - puikus kosmetikos gaminys,kad drėkina, apsaugo, atstato ir sumažina uždegimą ir turi anti-senėjimo poveikį. Sąrašas savybių priklauso nuo proporcijų, kuriame sumaišyti vienas su kitu arba, kad naftos ir kur juos taikyti. Deja, ne visi iš jųturėti puikią reputaciją, kuris yra, kodėl ilgą laiką stovi ant lentynos laukia pirkėjo. Jei esate pernelyg pavargę nuo kokosų aliejaus (kuris šiandien yra žinoma, kad beveik visiems) naudoti, skaityti toliau, ir jūs sužinosite, ką dar aliejus gali būti naudojamas veidui.

Marulovoe alyvos

Marulovoe aliejus išgaunamas iš medžio vaisių Marula,kuris auga Afrikoje. Jis yra greitai absorbuojamas aliejus puikiai drėkina odą be užsikimšimo poras. Be to, jis yra pilnas antioksidantų ir esminių riebalų rūgščių, reikalingų mūsų odai išlikti sveikai ir sklandžiai. Papildoma priemoka - marulovoe aliejus iš tikrųjų padeda išgydyti žaizdas ir uždegimo įvairovė, nes ji turi antimikrobinių savybių. Be to, jis yra puikus plaukų ir kūno priežiūros priemonės tinka visiems odos.

aliejus figavaisių

Tai priešuždegiminis aliejus yra labai naudingaVeido odos. Figavaisė Opuncija arba: persikų yra rūšių, kaktusas, kuriame yra polinesočiųjų riebalų rūgščių omega 3 ir omega 6, ir tikroji suma vitamino E. Be to, jis yra daug amino rūgščių, tai reiškia, kad jos naftos skatina atsinaujinimą epidermio ląstelių ir taip suteikiant anti-senėjimo poveikį odai. Be to, dygliuotas kriaušių aliejus mažina uždegimą ir atkuria rūgščių-šarmų pusiausvyrą. Tinka visiems odos tipams.

Nakvišų aliejus

Nakvišų aliejus pasižymipaviršiaus sausą ir jautrią odą. Jis padeda kovoti su odos ligų, tokių kaip egzema ir psoriazė. Be to, ji leidžia odai išlikti elastinga ir minkšta. Nuo enotera gausu riebiųjų rūgščių (pvz, pavyzdžiui, linolo rūgšties), ji išlaiko sveiką odą ir apsaugo ją nuo drėgmės praradimo. Kaip ir kitos pirmiau minėtus naftos, nakvišų aliejus mažina uždegimą ir mažina veido nuo spuogų. Dėka savo didelio kiekio antioksidantų, taip pat patenka į kategoriją antieydzh kosmetika.

Tamanu aliejus

Šis aliejus yra pagamintas iš riešutmedžio medžio vaisiųTamanu (iš Aleksandrijos laurų porūšis), kurio tėvynė yra pietinėje Ramiojo vandenyno. Tradiciškai vartojamas gabalai ir vabzdžių įkandimų. Ji turi anti-uždegiminių savybių. Ji turi švelnų, malonus kvapas. Viršuje, kad yra antibakterinis ir antimikrobinis, todėl puikiai gydo spuogų ir nudegimo odą. Ji skatina regeneraciją pažeistų ląstelių epidermio, puikiai drėkina, apsaugo veido ir kūno nuo žalingo aplinkos poveikio.

Kaip naudoti aliejus veidui?

Nepriklausomai nuo veido aliejus galite pasirinkti, taikytiji turėtų būti tik ant švarios, nuplautos odos. Be to, galite įlašinti kelis lašus aliejaus, reikalingą savo mėgstamą drėkintuvai ar net išplito per pastaruosius 1-2 lašus drėkintuvai ar serumu. Bet kad jis nėra toks storas ir riebalai, aliejus, rekomenduojama sumaišyti nedidelį kiekį mineralinio vandens, ir tik tada įdėti į veido paviršių. Jei pageidaujama, bet kurio iš minėtų produktų galima maišyti įvairiomis proporcijomis ir sukurti individualų mišinį rūpintis savo odos tipą.